Ferahlatıcı Buz Üzere Limonata Tanımı İçin Gereçler
1 adet dilimlenip dondurulmuş limon
1 adet dilimlenip dondurulmuş portakal
1 su bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı limon tuzu
1.5 2 litre kadar su (Ben fazla sulandırmıyorum zira ağır seviyorum)
Sunum etabında
Buz küpleri
Taze nane
Dilerseniz limon dilimleri
Ferahlatıcı Buz Üzere Limonata Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Limon ve portakal dilimleri dondurucudan çıkarılıp 10 dakika kadar hafif çözünmesi beklenir.
Rondoya alınıp üzerine toz şeker eklenip çekilir.
Daha sonra bir tasa alınıp üzerine limon tuzu ve su eklenip eriyene kadar karıştırıp bekletilir.
En son süzülüp soğumaya bırakılır.
Serviste taze nane ve buz küpleri ile çok daha ferah oluyor. Afiyet olsun Instagram: tariflerim_ve_sunumlarim.
1 adet dilimlenip dondurulmuş limon
1 adet dilimlenip dondurulmuş portakal
1 su bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı limon tuzu
1.5 2 litre kadar su (Ben fazla sulandırmıyorum zira ağır seviyorum)
Sunum etabında
Buz küpleri
Taze nane
Dilerseniz limon dilimleri
Ferahlatıcı Buz Üzere Limonata Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Limon ve portakal dilimleri dondurucudan çıkarılıp 10 dakika kadar hafif çözünmesi beklenir.
Rondoya alınıp üzerine toz şeker eklenip çekilir.
Daha sonra bir tasa alınıp üzerine limon tuzu ve su eklenip eriyene kadar karıştırıp bekletilir.
En son süzülüp soğumaya bırakılır.
Serviste taze nane ve buz küpleri ile çok daha ferah oluyor. Afiyet olsun Instagram: tariflerim_ve_sunumlarim.