Fırında Alabalık Tanımı İçin Materyaller
5 adet alabalık
1 adet limon
Sosu için;
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Kekik
2-3 adet defne yaprağı
Fırında Alabalık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Sos materyalleri karıştırılıp bir saate yakın bekletilir.
Balıklar temizlenip suyu süzüldükten sonra pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizilir.
Üzerlerine bıçakla bir iki çizik atılıp hazırlanan sostan sürülür.
Bir limonu dilimleyip balıkların ortasına yerleştirilir.
Defne yapraklarını da tepsiye yerleştirdikten sonra 200 derecede pişirilir. Afiyet olsun.
Fırında Alabalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 adet alabalık
1 adet limon
Sosu için;
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Kekik
2-3 adet defne yaprağı
Fırında Alabalık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Sos materyalleri karıştırılıp bir saate yakın bekletilir.
Balıklar temizlenip suyu süzüldükten sonra pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizilir.
Üzerlerine bıçakla bir iki çizik atılıp hazırlanan sostan sürülür.
Bir limonu dilimleyip balıkların ortasına yerleştirilir.
Defne yapraklarını da tepsiye yerleştirdikten sonra 200 derecede pişirilir. Afiyet olsun.
Fırında Alabalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı