Fırında Balık Tanımı İçin Materyaller
1 kg alabalık balık cinsi farketmez
1 adet soğan
3 adet biber
2 adet domates
2 adet patates
5 diş sarımsak
1 limon
Yarım çay bardağı zeytin yağı
Fırında Balık Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Balıkları güzelce yıkayıp süzgece koyalım.
Suyu süzülen balıkları alıp sosunu yapalım.
Sosu için; sarımsağı ezelim, limon suyu ,zeytin yağı ile karıştıralım .
Azıcık salça katalım tat vermesi için ,bu sosu güzelce balığın içine dışına sürelim borcama dizelim.
Kalan başka gereçleri de dizelim .
200 derece fırında 35 dk pişirelim deneyenler afiyet olsun çok hoş bir alabalık oldu.
1 kg alabalık balık cinsi farketmez
1 adet soğan
3 adet biber
2 adet domates
2 adet patates
5 diş sarımsak
1 limon
Yarım çay bardağı zeytin yağı
Fırında Balık Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Balıkları güzelce yıkayıp süzgece koyalım.
Suyu süzülen balıkları alıp sosunu yapalım.
Sosu için; sarımsağı ezelim, limon suyu ,zeytin yağı ile karıştıralım .
Azıcık salça katalım tat vermesi için ,bu sosu güzelce balığın içine dışına sürelim borcama dizelim.
Kalan başka gereçleri de dizelim .
200 derece fırında 35 dk pişirelim deneyenler afiyet olsun çok hoş bir alabalık oldu.