Fırında Balık Tanımı İçin Materyaller
Kişi sayısına nazaran balık (çipura, levrek, vs)
Yarım limon suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
4-5dal maydanoz
1 tatlı kaşığı pul biber
Tuz
Fırında Balık Tanımı Yapılışı
Balıkları yıkadıktan sonra pişireceğimiz tepsiye yağlı kağıt serelim.
Limon, zeytinyağı ,pulbiber, tuz ve ince kıyılmış maydanozu bir kasede karıştıralım.
Balıkların üzerine ve iç kısmına sürelim fırına verelim. Kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.
Kişi sayısına nazaran balık (çipura, levrek, vs)
Yarım limon suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
4-5dal maydanoz
1 tatlı kaşığı pul biber
Tuz
Fırında Balık Tanımı Yapılışı
Balıkları yıkadıktan sonra pişireceğimiz tepsiye yağlı kağıt serelim.
Limon, zeytinyağı ,pulbiber, tuz ve ince kıyılmış maydanozu bir kasede karıştıralım.
Balıkların üzerine ve iç kısmına sürelim fırına verelim. Kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.