Fırında Brüksel Lahanası Tanımı İçin Materyaller
Yarım kg brüksel lahanası
2 tane patates
Küçük (300-350 gr) brokoli
3 yemek kaşığı zeytinyağ
1 yemek kaşığı hardal
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı kimyon
1 yemek kaşığı pulbiber
Fırında Brüksel Lahanası Tanımı Yapılışı
Patateslerin kabuklarını soyalım, yıkayalım, iri iri doğrayalım, suda beklemeye alalım.
Brokoliyi dal kısım ayıralım, yıkayalım, beklemeye alalım.
Brüksel lahanalarını temizleyelim, yıkayalım, ortadan ikiye bölelim.
Yıkayıp suyunu süzdüğümüz tüm sebzelerimizi ve tüm materyallerimizi yeterlice harmanlayalım.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsimize yerleştirelim, 180 derecede 25 dakika denetimli olarak pişirelim.Kolay gelsin afiyet olsun sevgiler
Yarım kg brüksel lahanası
2 tane patates
Küçük (300-350 gr) brokoli
3 yemek kaşığı zeytinyağ
1 yemek kaşığı hardal
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı kimyon
1 yemek kaşığı pulbiber
Fırında Brüksel Lahanası Tanımı Yapılışı
Patateslerin kabuklarını soyalım, yıkayalım, iri iri doğrayalım, suda beklemeye alalım.
Brokoliyi dal kısım ayıralım, yıkayalım, beklemeye alalım.
Brüksel lahanalarını temizleyelim, yıkayalım, ortadan ikiye bölelim.
Yıkayıp suyunu süzdüğümüz tüm sebzelerimizi ve tüm materyallerimizi yeterlice harmanlayalım.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsimize yerleştirelim, 180 derecede 25 dakika denetimli olarak pişirelim.Kolay gelsin afiyet olsun sevgiler