SoruCevap
Yeni Üye
Fırında Çipura Tanımı İçin Materyaller
4 adet çipura
4 tane patates
3 tane soğan
1 tane limon
Yarım çay bardağı zeytinyağ
Kekik, kırmızı toz biber, kekik, pulbiber, tuz
Fırında Çipura Tanımı Yapılışı
Balıkları güzelce yıkıyoruz kenara alıyoruz.
Patatesleri yuvarlak kesiyoruz.
Soğanları da çok ince olmayacak biçimde doğruyoruz.
Baharatlarını ekleyip güzelce daima birlikte karıştırıyoruz.
Balıklarında içlerini tuzluyoruz.
Soğanlardan balığın gövdesine koyuyoruz.
Tepsinin altına patatesleri diziyoruz.
Üstüne balıkları koyuyoruz balıkların üstünü çizip limonları çizik yere koyalım kalan limonlardan balığın gövdesine de koyabilirsiniz.
Kalan soğanları da patateslerin üstüne serpiştiriyoruz ve fırınlıyoruz çok lezzetli oluyor şimdiden afiyet olsun
4 adet çipura
4 tane patates
3 tane soğan
1 tane limon
Yarım çay bardağı zeytinyağ
Kekik, kırmızı toz biber, kekik, pulbiber, tuz
Fırında Çipura Tanımı Yapılışı
Balıkları güzelce yıkıyoruz kenara alıyoruz.
Patatesleri yuvarlak kesiyoruz.
Soğanları da çok ince olmayacak biçimde doğruyoruz.
Baharatlarını ekleyip güzelce daima birlikte karıştırıyoruz.
Balıklarında içlerini tuzluyoruz.
Soğanlardan balığın gövdesine koyuyoruz.
Tepsinin altına patatesleri diziyoruz.
Üstüne balıkları koyuyoruz balıkların üstünü çizip limonları çizik yere koyalım kalan limonlardan balığın gövdesine de koyabilirsiniz.
Kalan soğanları da patateslerin üstüne serpiştiriyoruz ve fırınlıyoruz çok lezzetli oluyor şimdiden afiyet olsun