Fırında Izgara Kanat

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Fırında Izgara Kanat Tanımı İçin Malzemeler
1 paket kanat
Sos malzemesi
1 yemek kaşığı yoğurt sulu kısmı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı mangal harcı
1 tatlı kaşığı bal
1 yemek kaşığı kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
İstenilirse salça
Yanına garnitür
3 tane patates
2 tane orta uzunluk soğan
2 tane yeşil biber kırmızı biber
1 yemek kaşığı kaşığı toz nane
1 tatlı kaşığı pul biber
Sıvı yağ 2 yemek kaşığı kaşığı
1 tatlı kaşığı tuz

Fırında Izgara Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir kabın içine sos materyalinin hepsi katılıp bir harç hazırlanır.
Daha sonra çizik atılan tavuklar harcın içene katılıp güzelce karıştırılır vakit varsa 2 saat dinlendirilir.
Garnitür için patatesler soyulup elma dilimi formunda yada halka olarak doğranır soğanlar da yarım ay formunda doğranır.
Biberler de doğrandıktan sonra sonra tuz sıvı yağ toz nane ve pul biberle hepsi karıştırır fırına tavukları koymadan 10 dk pişirilir daha sonra tavuklarda eklenip kızarana kadar pişirilir.
Sıcak sıcak servis edilir.Afiyet olsun.
Fırında Izgara Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt