Son konular

Fırında Izgara Tadında Tavuk

SoruCevap

Yeni Üye
Çözümler
1
Tepkime
57
Yaş
36
Coin
256,936
Fırında Izgara Tadında Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
1.5 kg ızgaralık tavuk
3 adet patates
5 adet çarliston biber
3 adet domates
1 adet soğan
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı renk biber
1 tatlı kaşığı karabiber

Fırında Izgara Tadında Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir kabın içerisine yıkadığımız süzdüğümüz tavuklarımızı alıyoruz.
Rendelediğimiz bir soğanın suyunu sıkıyoruz .
Karabiberi ,yoğurdu, pulbiberi ,renk biberi ,tereyağını ,sıvı yağı ,köriyi ekleyip karıştırıp ağzını kapatıp yarım saat dinlendiriyoruz.
Patateslerimizi iri küpler halinde doğruyoruz.
Tepsinin altına tereyağı sürüyor ,patateslerimizi yerleştiriyoruz .
Üzerine tavuklarımızı yerleştirip biber ve domateslerle süsleyin.
170 derecede 30 dk pişiriyoruz, fırından fırına fark eder denetimli pişirmeye ihtimam gösterin ,nar üzere Izgara tavuklar afiyet olsun.
Fırında Izgara Tadında Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt