Fırında Kabak Mücver Tanımı İçin Materyaller
2 kabak
1 havuç
Kaşar peyniri
2 yumurta
Taze soğan
Dereotu
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
3 yemek kaşığı un
Üzerine;
Zeytinyağ
Fırında Kabak Mücver Tanımı Yapılışı
Havuç, kabak ve kaşar peyniri rendelenir.
Kabağın suyu sıkılarak tüm materyaller bir kapta karıştırılır.
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye kaşık yardımıyla yuvarlaklar halinde dökülür.
Son olarak üzerine zeytinyağ gezdirilir.
Üzeri kızarıncaya kadar 180 derece fırında pişirilir.
2 kabak
1 havuç
Kaşar peyniri
2 yumurta
Taze soğan
Dereotu
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
3 yemek kaşığı un
Üzerine;
Zeytinyağ
Fırında Kabak Mücver Tanımı Yapılışı
Havuç, kabak ve kaşar peyniri rendelenir.
Kabağın suyu sıkılarak tüm materyaller bir kapta karıştırılır.
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye kaşık yardımıyla yuvarlaklar halinde dökülür.
Son olarak üzerine zeytinyağ gezdirilir.
Üzeri kızarıncaya kadar 180 derece fırında pişirilir.