Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk karnabahar
3 adet havuç
2 adet patates
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Sarımsaklı yoğurt
Salçalı sos
Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm zerzevatları fırın tepsisine doğrayın üzerine yağını tuzunu ek edin ve harmanlayıp 220 derece fırına atın.
Üzeri kızarana kadar pişirin benim standardım havuz pişinceye kadar fırında tutmak.
Bir tabağa alın, sarımsaklı yoğurt ve salçalı sosu ekleyin ve afiyetle yiyin.
Salçalı sos için; biraz zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kadar salça ve çeyrek çay bardağı su ile kaynatın.
Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 orta uzunluk karnabahar
3 adet havuç
2 adet patates
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Sarımsaklı yoğurt
Salçalı sos
Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm zerzevatları fırın tepsisine doğrayın üzerine yağını tuzunu ek edin ve harmanlayıp 220 derece fırına atın.
Üzeri kızarana kadar pişirin benim standardım havuz pişinceye kadar fırında tutmak.
Bir tabağa alın, sarımsaklı yoğurt ve salçalı sosu ekleyin ve afiyetle yiyin.
Salçalı sos için; biraz zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kadar salça ve çeyrek çay bardağı su ile kaynatın.
Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı