Son konular

Fırında Karışık Sebze Kızartması

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk karnabahar
3 adet havuç
2 adet patates
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Sarımsaklı yoğurt
Salçalı sos

Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm zerzevatları fırın tepsisine doğrayın üzerine yağını tuzunu ek edin ve harmanlayıp 220 derece fırına atın.
Üzeri kızarana kadar pişirin benim standardım havuz pişinceye kadar fırında tutmak.
Bir tabağa alın, sarımsaklı yoğurt ve salçalı sosu ekleyin ve afiyetle yiyin.
Salçalı sos için; biraz zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kadar salça ve çeyrek çay bardağı su ile kaynatın.
Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Fırında Karışık Zerzevat Kızartma Tanımı İçin Gereçler 1 orta uzunluk karnabahar 1 orta uzunluk brokoli 3 orta uzunluk havuç 3 orta uzunluk patates Sosu için; 3 diş ezilmiş sarımsak 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1,5 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Olağanüstü Bir Zerzevat Kızartması Tanımı İçin Materyaller 1 adet orta uzunluk karnabahar 1 adet orta uzunluk brokoli 2 adet patates 3 adet havuç ( kullandığım havuçlar küçük) Sosu için; Yarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağı 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Fırında Karışık Sebze Kızartması Tarifi İçin Malzemeler 1 küçük boy brokoli 1 orta boy karnabahar 2 adet havuç 2 adet patates 2 adet kapya biber Sosu için; 1 çay bardağından biraz fazla zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı köri 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru
Fırında Karışık Zerzevat Tanımı İçin Materyaller 1 ufak uzunluk brokoli 3-4 kol karnabahar 2 iri havuç 5 yaprak kadar lahana (dış yaprak değil de iç kısımlardaki yaprak) 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay bardağı zeytin yağı 1 tatlı kaşığı zerzevat baharatı (ben Bağdat kullanıyorum) 1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Fırında Karışık Sebzeli Karnabahar Graten Tanımı İçin Materyaller Karışık dondurulmuş zerzevat içerisinde mısır, yaş fasulye, börülce, bezelye ve havuç (hazır kullandım) Ek olarak da şunları kullandım 1 adet küçük uzunluk karnabahar( tane tane ayırdım) 1 adet patates (halka halka kestim) 1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Üst Alt