Fırında Karnabahar Tanımı İçin Materyaller
1 orta uzunluk az haşlanmış karnabahar
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı yoğurt
Yarım çay bardağı sıvı yağı
Kek hamuru kıvama gelecek kadar un
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
Yarım çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı tuz
Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel yumurtayla yoğurdu güzelce çırpalım.
Sonra başka materyalleri katıp karıştıralım.
En son unu ölçülü bir formda katalım az haşlanmış karnabaharları sosa yeterlice banıp fırın tepsisine dizelim.
180 derece fırında 30 dk pişirelim.
Sos çok akışkan olmasın ki tepsiye akmasın karnabaharın üzerinde kalsın ona nazaran ununu katın. Afiyet olsun.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 orta uzunluk az haşlanmış karnabahar
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı yoğurt
Yarım çay bardağı sıvı yağı
Kek hamuru kıvama gelecek kadar un
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
Yarım çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı tuz
Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel yumurtayla yoğurdu güzelce çırpalım.
Sonra başka materyalleri katıp karıştıralım.
En son unu ölçülü bir formda katalım az haşlanmış karnabaharları sosa yeterlice banıp fırın tepsisine dizelim.
180 derece fırında 30 dk pişirelim.
Sos çok akışkan olmasın ki tepsiye akmasın karnabaharın üzerinde kalsın ona nazaran ununu katın. Afiyet olsun.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı