Son konular

Fırında Karnabahar

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Fırında Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
1 adet karnabahar
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı galeta unu
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1’er çay kaşığı ( karabiber, kırmızı toz biber, tuz)

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharları buharda haşlayalım. Şayet buhar tencereniz yoksa bildiğiniz usulle suda da haşlayabilirsiniz. Lakin zerzevatları buharda haşlarsak sıhhatimiz için azamî yarar sağlamış oluruz.
Yumurta ve yoğurdu yeterlice karıştıralım.
Kalan tüm materyalleri de bu karışıma ekleyip güzelce çırpalım.
Hazırladığımız bu karışıma tek tek karnabaharları buluyoruz ve yağlı kağıt serili tepsimize dizip evvelce ısıttığımız 180 derecelik fırında 15 dk pişiriyoruz.
Dilerseniz sarımsaklı yoğurt hazırlayıp servis edebilirsiniz şimdiden afiyet olsun.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt