Fırında Kaşarlı Patates Tanımı İçin Malzemeler
3 orta uzunluk patates
2 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
Yarım çay bardağı süt
1 su bardağı su
1 yemek tabağı rendelenmiş kaşar
4 yemek kaşığı tereyağı
Fırında Kaşarlı Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
3 orta uzunluk patatesi yıkayıp borcama diziyoruz.
Üzerine tuz ve karabiberi ekliyoruz.
Üzerine sütü ve suyu ek ediyoruz.
10 dakika kadar 200 derece fırında pişiriyoruz.
Daha sonra fırından çıkarttığımız patateslerin üzerine kaşarı ve tereyağını ek ediyoruz.
İsteğe nazaran mantarda ek edilebilir.
Fırında Kaşarlı Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 orta uzunluk patates
2 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
Yarım çay bardağı süt
1 su bardağı su
1 yemek tabağı rendelenmiş kaşar
4 yemek kaşığı tereyağı
Fırında Kaşarlı Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
3 orta uzunluk patatesi yıkayıp borcama diziyoruz.
Üzerine tuz ve karabiberi ekliyoruz.
Üzerine sütü ve suyu ek ediyoruz.
10 dakika kadar 200 derece fırında pişiriyoruz.
Daha sonra fırından çıkarttığımız patateslerin üzerine kaşarı ve tereyağını ek ediyoruz.
İsteğe nazaran mantarda ek edilebilir.
Fırında Kaşarlı Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı