Fırında Kremalı Körili Tavuk Tanımı İçin Materyaller
8 adet but
2 adet ortaboy patates
2 yeşil soğan
4 diş sarımsak
1 sivri biber
3 kaşık krema
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı biberiye
Yarım çay kaşığı pulbiber
Tuz.
Fırında Kremalı Körili Tavuk Tanımı Yapılışı
Tavukları temizleyip derin bir kaba aldım.
Üzerine doğradığım patates, yeşil soğan ve biberi ekledim.
Öteki bütün gereçleri de ek ederek karıştırdım.
Borcama döktüm.
Üzerine hafif sıvı yağ gezdirdim.
200 derecede fırında pişirdim. Deneyeceklere afiyet olsun.
8 adet but
2 adet ortaboy patates
2 yeşil soğan
4 diş sarımsak
1 sivri biber
3 kaşık krema
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı biberiye
Yarım çay kaşığı pulbiber
Tuz.
Fırında Kremalı Körili Tavuk Tanımı Yapılışı
Tavukları temizleyip derin bir kaba aldım.
Üzerine doğradığım patates, yeşil soğan ve biberi ekledim.
Öteki bütün gereçleri de ek ederek karıştırdım.
Borcama döktüm.
Üzerine hafif sıvı yağ gezdirdim.
200 derecede fırında pişirdim. Deneyeceklere afiyet olsun.