Fırında Kumpir Tanımı İçin Materyaller
Kişi sayısına nazaran orta uzunluk patates
Bir kavanoz garnitür
Garnitür için gereğince mayonez
1 adet konserve mısır
6- 7 adet kornişon turşu
10 tane küçük uzunluk sosis
Doğranmış siyah ve yeşil zeytin
Her patates için 1 yemek kaşığı tereyağ
Her patates için 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar
Ketçap ve mayonez
Fırında Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle patatesleri güzelce yıkıyoruz.
Her birini alüminyum folyo ile kaplıyoruz ve 250derece fırına atıyoruz.
1 saat pişiriyoruz.
Garnitürlerin suyunu süzüp mayonezle harmanlıyoruz.
Kornişon turşuyu küp küp doğruyoruz.
Mısırların suyunu süzüyoruz.
Sosisleri doğrayıp 1 yemek kaşığı salça ile kavuruyoruz çeyrek çay bardağı su ek ediyoruz.
Zeytinlerde hazır olduysa geçelim servis basamağına.
Pişen patateslerimizi 2 ye bölelim, çatal yardımıyla içini oyalım ve tereyağ kaşarla güzelce ezelim .
Üzerine garnitür, mısır, turşu, zeytin, sosis koyup ketçapla mayonezle servise hazır edelim.
Fırında Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kişi sayısına nazaran orta uzunluk patates
Bir kavanoz garnitür
Garnitür için gereğince mayonez
1 adet konserve mısır
6- 7 adet kornişon turşu
10 tane küçük uzunluk sosis
Doğranmış siyah ve yeşil zeytin
Her patates için 1 yemek kaşığı tereyağ
Her patates için 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar
Ketçap ve mayonez
Fırında Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle patatesleri güzelce yıkıyoruz.
Her birini alüminyum folyo ile kaplıyoruz ve 250derece fırına atıyoruz.
1 saat pişiriyoruz.
Garnitürlerin suyunu süzüp mayonezle harmanlıyoruz.
Kornişon turşuyu küp küp doğruyoruz.
Mısırların suyunu süzüyoruz.
Sosisleri doğrayıp 1 yemek kaşığı salça ile kavuruyoruz çeyrek çay bardağı su ek ediyoruz.
Zeytinlerde hazır olduysa geçelim servis basamağına.
Pişen patateslerimizi 2 ye bölelim, çatal yardımıyla içini oyalım ve tereyağ kaşarla güzelce ezelim .
Üzerine garnitür, mısır, turşu, zeytin, sosis koyup ketçapla mayonezle servise hazır edelim.
Fırında Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı