Son konular

Fırında Levrek / Somon (Pratik)

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Fırında Levrek / Somon (Pratik) Tanımı İçin Gereçler
1 adet orta uzunluk levrek
2 adet dilimlenmiş somon
3 adet küçük uzunluk patates
7-8 diş sarımsak
Zeytinyağı
Tuz

Fırında Levrek / Somon (Pratik) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Balıkları güzelce yıkayıp suyunu süzelim.
Patatesleri soyup yıkayalım ve ikiye bölelim.
Sarımsakları da soyup yıkayalım.
Hepsini az zeytinyağı ile yağlayıp tuzlayalım ve tepsiye dizelim.
Evvelden ısınmış 230 derece fanlı fırında yaklaşık 20-25 dakika pişirelim.
Soğan salatası ile birlikte çok hoş bir lezzet yakalayabilirsiniz.
Balık yahut zerzevat ölçüsünü arttırabilirsiniz. Afiyet olsun.
 

Similar threads

  • Soru
Fırında Levrek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet levrek 1 adet kuru soğan 4 diş sarımsak 5 yemek kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 limon Fırında Levrek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Balığımı temizlenmiş alıyorum eğer öyle tercih...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  • Soru
Fırında Levrek Nasıl Yapılır Resimli Fırında Levrek Tarifi Fırında Levrek Resimli Tarif Fırında Levrek Buğulama Nasıl Yapılır imagesfirindalevrektarifiresimli5ad457fa28061 Fırında Levrek malzemeleri: * 6 adet levrek * 45 soğan * 4 buyuk patates * tane karabiber * defne yaprağı * 2 limon *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Fırında Sebzeli Levrek Tarifi İçin Malzemeler 3 orta boy levrek (Kişi başı 1 adet) 3 adet patates 3 büyük kuru soğan 4 tane domates 5-6 yeşil biber 1 tane limon 1 tatlı kaşığı tane karabiber 5 adet defne yaprağı 4 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 çay bardağı zeytinyağı Tuz Fırında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru
Fırında Baharatlı Levrek Tanımı İçin Materyaller 2 adet levrek 2 adet patates 1 orta uzunluk soğan 4 diş sarımsak Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı toz biber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz Fırında Baharatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru
Levrek Tanımı İçin Materyaller 2 adet orta uzunluk levrek 1 adet limon 3 yemek kaşığı zeytin yağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı çay kekik 5 diş sarımsak 1 modül tereyağı Levrek Tanımı Yapılışı Balıklar temizlenir. Üzerlerine 3 adet çizik atılarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alınır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Üst Alt