Fırında Levrek / Somon (Pratik) Tanımı İçin Gereçler
1 adet orta uzunluk levrek
2 adet dilimlenmiş somon
3 adet küçük uzunluk patates
7-8 diş sarımsak
Zeytinyağı
Tuz
Fırında Levrek / Somon (Pratik) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Balıkları güzelce yıkayıp suyunu süzelim.
Patatesleri soyup yıkayalım ve ikiye bölelim.
Sarımsakları da soyup yıkayalım.
Hepsini az zeytinyağı ile yağlayıp tuzlayalım ve tepsiye dizelim.
Evvelden ısınmış 230 derece fanlı fırında yaklaşık 20-25 dakika pişirelim.
Soğan salatası ile birlikte çok hoş bir lezzet yakalayabilirsiniz.
Balık yahut zerzevat ölçüsünü arttırabilirsiniz. Afiyet olsun.
1 adet orta uzunluk levrek
2 adet dilimlenmiş somon
3 adet küçük uzunluk patates
7-8 diş sarımsak
Zeytinyağı
Tuz
Fırında Levrek / Somon (Pratik) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Balıkları güzelce yıkayıp suyunu süzelim.
Patatesleri soyup yıkayalım ve ikiye bölelim.
Sarımsakları da soyup yıkayalım.
Hepsini az zeytinyağı ile yağlayıp tuzlayalım ve tepsiye dizelim.
Evvelden ısınmış 230 derece fanlı fırında yaklaşık 20-25 dakika pişirelim.
Soğan salatası ile birlikte çok hoş bir lezzet yakalayabilirsiniz.
Balık yahut zerzevat ölçüsünü arttırabilirsiniz. Afiyet olsun.