Fırında Makarna Tanımı İçin Malzemeler
1 paket makarna
Beşamel sos için;
1 çay bardağı sıvı yağ
1,5 tatlı kaşığı tuz
1 litre süt
2,5 yemek kaşığı un
Üzeri için;
Kaşar peyniri
Yağ
Fırında Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 paket makarnayı haşlayıp, süzüp borcama yerleştiriyoruz.
Beşamel sos için materyalleri bir tencerede karıştırıp, kaynayıp kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
Pişen beşamel sosu kuru yer kalmayacak formda makarnalarla birleştiriyoruz.
Üst katmana yağ ve kaşar ekleyip evvelce ısınmış 180 derece fırında üstü kızarana kadar, yaklaşık 20 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket makarna
Beşamel sos için;
1 çay bardağı sıvı yağ
1,5 tatlı kaşığı tuz
1 litre süt
2,5 yemek kaşığı un
Üzeri için;
Kaşar peyniri
Yağ
Fırında Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 paket makarnayı haşlayıp, süzüp borcama yerleştiriyoruz.
Beşamel sos için materyalleri bir tencerede karıştırıp, kaynayıp kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
Pişen beşamel sosu kuru yer kalmayacak formda makarnalarla birleştiriyoruz.
Üst katmana yağ ve kaşar ekleyip evvelce ısınmış 180 derece fırında üstü kızarana kadar, yaklaşık 20 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı