Fırında Palamut Tanımı İçin Materyaller
1 adet palamut
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 adet kuru soğan orta uzunluk
2 diş sarımsak
2 adet defne yaprağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Fırında Palamut Tanımı Yapılışı
Palamutlar tuzlanır.
Borcama koyup üzerine soğan ,sarımsak doğranır.
Karabiber, pulbiber ,sıvı yağ ,defne yaprağı koyup fırında 180-190 derecede 40 dk pişirilir .
Lokum üzere oluyor afiyet olsun.
1 adet palamut
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 adet kuru soğan orta uzunluk
2 diş sarımsak
2 adet defne yaprağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Fırında Palamut Tanımı Yapılışı
Palamutlar tuzlanır.
Borcama koyup üzerine soğan ,sarımsak doğranır.
Karabiber, pulbiber ,sıvı yağ ,defne yaprağı koyup fırında 180-190 derecede 40 dk pişirilir .
Lokum üzere oluyor afiyet olsun.