Son konular

Fırında Patatesli Tavuk

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Fırında Patatesli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
4 adet orta uzunluk patates
4-5 adet biber
Yarım kg kanat but karşımı
Sosu için
1 tatlı kaşığı isot
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik , nane
1 çay bardağı sıvı yağ
Çok az salça

Fırında Patatesli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle patateslerimizi güzelce yıkıyoruz ve soyuyoruz.
Dilediğiniz üzere doğruyabilirsiniz ben itinasız doğradım.
Biberlerimizi yıkıyoruz. Onları da dilediğiniz üzere doğruyabilirsiniz.
Sonra tavuklarımı bir hoş yıkadım onları da ekledim.
Üzerine de hazırladığımız sosu güzelce üzerine döküyoruz.
Sonra da yoğuruyoruz düzgünce yediriyoruz tavuğa sebzelere ve hazır.
Ben davul fırında pişirdim onun derecesi yok lakin dereceli fırında pişirirseniz 180-200 derecelik fırında yaklaşık 20 dakika 30 dakika içerisinde pişiecektir. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.
Fırında Patatesli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt