Fırında Sebzeli Mücver Tanımı İçin Gereçler
1 adat orta uzunluk kabak
1 adet orta uzunluk havuç
1 adet orta uzunluk patates
1 adet orta uzunluk soğan
1 tutam maydanoz
5 yemek kaşığı un (Tam buğday unu da olur)
Yarım çay kaşığı karbonat
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yumurta
Tuz
Karabiberi
Kırmızı toz biber
Fırında Sebzeli Mücver Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Bütün zerzevatları rendeleyin ve sonra bir hoş suyunu sıkın. Sonra. İçine yumurtayı kırıp öteki gereçler ile birlikte karıştırın.
Yağlı kağıt serili tepsiye kaşık yardımıyla materyalden koyun etrafını düzeltin.
En üstüne de mor haşhaş su serptim. İsterseniz çörekotu ya da susam ekilebilir.
180 derece de yaklaşık 20 dakika pişirin.
1 adat orta uzunluk kabak
1 adet orta uzunluk havuç
1 adet orta uzunluk patates
1 adet orta uzunluk soğan
1 tutam maydanoz
5 yemek kaşığı un (Tam buğday unu da olur)
Yarım çay kaşığı karbonat
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yumurta
Tuz
Karabiberi
Kırmızı toz biber
Fırında Sebzeli Mücver Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Bütün zerzevatları rendeleyin ve sonra bir hoş suyunu sıkın. Sonra. İçine yumurtayı kırıp öteki gereçler ile birlikte karıştırın.
Yağlı kağıt serili tepsiye kaşık yardımıyla materyalden koyun etrafını düzeltin.
En üstüne de mor haşhaş su serptim. İsterseniz çörekotu ya da susam ekilebilir.
180 derece de yaklaşık 20 dakika pişirin.