Son konular

Fırında Sebzeli Tavuk

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
36
Coin
256,938
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
500 gram tavuk göğüsü
6-7 adet patates orta boy
1 adet soğan
3 adet havuç
150 gram mantar
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, kirimizi toz biber

Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm zerzevatları yıkayıp doğruyoruz.
Tavuk göğsünü küçük küçük kesip baharatlara bulayalım.
Tepsiye sıvı yağ döküyoruz ve tavukları ve zerzevatları ek ediyoruz.
Önceden ısıtılmış orta göz fırında 200 derece 30 dakika pişirelim. Afiyet olsun….
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Fırında Teremyağlı Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 6 adet tavuk baget 5 adet patates 3 adet soğan 1 adet kapya biber ( büyük boy) 3 adet çarliston biber 2 adet havuç 3 adet küçük uzunluk domates 1 yemek kaşığı teremyağ 1 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım su bardağı su Sosu için 1 su bardağı su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Soslu Sebzeli Fırında Tavuk Baget Tanımı İçin Malzemeler 5 adet tavuk baget 1 buçuk litre su (tavukları haşlamak için) 1 çay kaşığı tuz Garnitürleri için; 4 adet orta uzunluk patates 1 adet havuç 1 adet kırmızı kapya biber 1-2 adet sivri biber (üzerine koymak için) 4-5 adet küçük soğan 2 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
Fırında Tavuk Ve Sebzeli Türlü Tanımı İçin Materyaller 3 adet tavuk göğsü 2 adet patates 3 adet havuç Yarım kilo karnabahar 3 adet domates Brokoli (isteğe bağlı) Sıvıyağ Tuz, karabiber, kırmızı pulbiber, kırmızı tozbiber, kekik 1 çay bardağı su Fırında Tavuk Ve Sebzeli Türlü Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 6 modül tavuk but 3 kaşık zeytinyağı 1 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı domates salçası 2 diş sarımsak Kekik Pulbiber Köftebaharatı Karabiber Köri Tuz Sebzeler 2 orta uzunluk patates 1 adet kurusoğan 3 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Bol Sebzeli Şehriye Pilavı Tanımı İçin Malzemeler 3 adet kırmızı sivri biber 3 adet yeşil sivri biber 1 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı salça 2 su bardağı iri uzunluk şehriye Tuz Sıvı yağ 250 gram tavuk göğsü yahut 1 adet tavuk but eti Bol Sebzeli Şehriye Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Üst Alt