Fırında Soslu Brüksel Lahanası Tanımı İçin Materyaller
500 gram Brüksel lahanası
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, nane, pul biber, kekik, susam, kurutulmuş fesleğen, sarımsak tozu, toz kırmızı biber
Fırında Soslu Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Lahanalarımızın baş kısımlarını kesip ortadan ikiye bölelim.
Geniş bir kaba zeytinyağı ve baharatları alalım. Lahanaları ekleyip güzelce harmanlayalım.
Fırın kabına aktarıp evvelden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirelim. Gerekirse bi kez karıştırıp tekrar fırınlayabilirsiniz her yeri eşit halde kızarır.
Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ❤.
Fırında Soslu Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram Brüksel lahanası
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, nane, pul biber, kekik, susam, kurutulmuş fesleğen, sarımsak tozu, toz kırmızı biber
Fırında Soslu Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Lahanalarımızın baş kısımlarını kesip ortadan ikiye bölelim.
Geniş bir kaba zeytinyağı ve baharatları alalım. Lahanaları ekleyip güzelce harmanlayalım.
Fırın kabına aktarıp evvelden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirelim. Gerekirse bi kez karıştırıp tekrar fırınlayabilirsiniz her yeri eşit halde kızarır.
Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ❤.
Fırında Soslu Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı