Fırında Soslu Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
250- 300 gr karnabahar
Pul biber, tuz ,karabiber ,nane
2 adet yumurta
2- 3 yemek kaşığı un
Yarım maden suyu
Üzerine;
Yoğurt
Sarımsak
Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Yapılışı
Öncelik yumurta ile 2 kaşık unu çırpın.
Üstüne yarım maden suyunu ve baharatları atıp karıştırın.
Sonra çiçeklerinden ayırdığınız karnabaharı fırın tepsisine dizip üstüne hazırladığınız harcı dökün.
180 derecede orta ara denetim ederek pişirin.
Başka bir kap içinde yoğurt ve sarımsak koyun.
Fırından çıkan karnabaharın biraz soğuduktan sonra dökün yada başka tabaklarda servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
250- 300 gr karnabahar
Pul biber, tuz ,karabiber ,nane
2 adet yumurta
2- 3 yemek kaşığı un
Yarım maden suyu
Üzerine;
Yoğurt
Sarımsak
Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Yapılışı
Öncelik yumurta ile 2 kaşık unu çırpın.
Üstüne yarım maden suyunu ve baharatları atıp karıştırın.
Sonra çiçeklerinden ayırdığınız karnabaharı fırın tepsisine dizip üstüne hazırladığınız harcı dökün.
180 derecede orta ara denetim ederek pişirin.
Başka bir kap içinde yoğurt ve sarımsak koyun.
Fırından çıkan karnabaharın biraz soğuduktan sonra dökün yada başka tabaklarda servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.