Frambuazlı Crumble Tanımı İçin Materyaller
400 gr frambuaz yahut vişne
2 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı nişasta doruklu değil
Yarım çay bardağı su
Hamuru için
100 gr tereyağ
2 yemek kaşığı şeker
1 su bardağı un
Frambuazlı Crumble Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
birinci evvel frambuaz sos için bütün materyalleri tencerede biraz yumuşayana kadar pişirin
Pişireceğiniz kaplara bölün isteseniz borcamda da yapabilirsiniz.
Hamuru için bütün gereçleri yoğurun buzlukta 10 dakika bekletin.
Frambuazların üzerine elinizde parçalayarak koyun.
200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyetle deneyenlerden fotoğraf bekliyorum inşallah
400 gr frambuaz yahut vişne
2 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı nişasta doruklu değil
Yarım çay bardağı su
Hamuru için
100 gr tereyağ
2 yemek kaşığı şeker
1 su bardağı un
Frambuazlı Crumble Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
birinci evvel frambuaz sos için bütün materyalleri tencerede biraz yumuşayana kadar pişirin
Pişireceğiniz kaplara bölün isteseniz borcamda da yapabilirsiniz.
Hamuru için bütün gereçleri yoğurun buzlukta 10 dakika bekletin.
Frambuazların üzerine elinizde parçalayarak koyun.
200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyetle deneyenlerden fotoğraf bekliyorum inşallah