Resimli Fransız Ekmeği Tarifi
Fransız Ekmeği nasıl yapılır
Malzemeler:
360 ml su (ben 200 ml sut + 160 ml su kullandım)
2 cay kaşığı tuz
620 gr un
2 cay kaşığı instant maya
imagesfransizekmegitarifiresimli5ad43b6106861
Yapılışı:
Ekmek makinasının haznesine once sıvılar (sut ve su) daha sonra tuz un ve en son maya yerleştirilir
2 nolu programı sectim ve kapuk rengi icin 1 nolu seceneği sectim
Bu arada size kucuk bir mutfak sırrı eğer tariflerinizde sut kullanırsanız ekmeğinizin ic goruntusu daha guzel ve dokusu suzenli olur
Unutmadan 360 ml sa tarifteki sıvı miktarı su ve sut karışımı toplamı kesinlikle 360 ml aşmamalıdır
Fransız Ekmeği nasıl yapılır
Malzemeler:
360 ml su (ben 200 ml sut + 160 ml su kullandım)
2 cay kaşığı tuz
620 gr un
2 cay kaşığı instant maya
imagesfransizekmegitarifiresimli5ad43b6106861
Yapılışı:
Ekmek makinasının haznesine once sıvılar (sut ve su) daha sonra tuz un ve en son maya yerleştirilir
2 nolu programı sectim ve kapuk rengi icin 1 nolu seceneği sectim
Bu arada size kucuk bir mutfak sırrı eğer tariflerinizde sut kullanırsanız ekmeğinizin ic goruntusu daha guzel ve dokusu suzenli olur
Unutmadan 360 ml sa tarifteki sıvı miktarı su ve sut karışımı toplamı kesinlikle 360 ml aşmamalıdır