Garnitürlü Kuskus Pilavı Tanımı İçin Materyaller
1 su bardağı kuskus
1 adet havuç
1 adet kuru soğan
1 adet yeşil biber
1 su bardağı bezelye
2 adet domates rendesi
1 tatlı kaşığı domates salçası
Tereyağı
Sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Garnitürlü Kuskus Pilavı Tanımı Yapılışı
Havuç ,biber ve soğanı minik minik doğrayıp tereyağı ve sıvı yağ karışımında pembeleşene kadar kavuralım.
Daha sonra rendelediğimiz domatesleri ve salçayı ekleyip 3 -4 dk daha kavuralım.
Domatesler suyunu çekince kuskusu ekleyelim.
En son bezelyeyi ekleyelim.
Bezelye konserve olduğu için çabuk dağılır. Bu yüzden en son ekleyin.
Bezelyeyi de ekledikten sonra 1. 5 su bardağı sıcak suyu da ekleyip kuskusumuzu pişirelim.
Piştikten sonra biraz demlemeye bırakılım.
Afiyet olsun
1 su bardağı kuskus
1 adet havuç
1 adet kuru soğan
1 adet yeşil biber
1 su bardağı bezelye
2 adet domates rendesi
1 tatlı kaşığı domates salçası
Tereyağı
Sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Garnitürlü Kuskus Pilavı Tanımı Yapılışı
Havuç ,biber ve soğanı minik minik doğrayıp tereyağı ve sıvı yağ karışımında pembeleşene kadar kavuralım.
Daha sonra rendelediğimiz domatesleri ve salçayı ekleyip 3 -4 dk daha kavuralım.
Domatesler suyunu çekince kuskusu ekleyelim.
En son bezelyeyi ekleyelim.
Bezelye konserve olduğu için çabuk dağılır. Bu yüzden en son ekleyin.
Bezelyeyi de ekledikten sonra 1. 5 su bardağı sıcak suyu da ekleyip kuskusumuzu pişirelim.
Piştikten sonra biraz demlemeye bırakılım.
Afiyet olsun