Son konular

Garnitürlü Kuskus Pilavı

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Garnitürlü Kuskus Pilavı Tanımı İçin Materyaller
1 su bardağı kuskus
1 adet havuç
1 adet kuru soğan
1 adet yeşil biber
1 su bardağı bezelye
2 adet domates rendesi
1 tatlı kaşığı domates salçası
Tereyağı
Sıvı yağ
Tuz
Karabiber

Garnitürlü Kuskus Pilavı Tanımı Yapılışı

Havuç ,biber ve soğanı minik minik doğrayıp tereyağı ve sıvı yağ karışımında pembeleşene kadar kavuralım.
Daha sonra rendelediğimiz domatesleri ve salçayı ekleyip 3 -4 dk daha kavuralım.
Domatesler suyunu çekince kuskusu ekleyelim.
En son bezelyeyi ekleyelim.
Bezelye konserve olduğu için çabuk dağılır. Bu yüzden en son ekleyin.
Bezelyeyi de ekledikten sonra 1. 5 su bardağı sıcak suyu da ekleyip kuskusumuzu pişirelim.
Piştikten sonra biraz demlemeye bırakılım.
Afiyet olsun
 

Similar threads

  • Soru
Garnitürlü Kuskus Salatası Tanımı İçin Malzemeler 1 paket kuskus makarnası (3 su bardağı) 3 su bardağı yoğurt 3 yemek kaşığı mayonez (damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz) 1 kavanoz garnitür Tuz Maydanoz 5-6 tane kornişon turşu 2-3 diş sarımsak Garnitürlü Kuskus Salatası Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Tavuklu Garnitürlü Pirinç Pilavı Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı pirinç 500 gram tavuk göğsü 2 adet havuç 2 su bardağı bezelye 1 su bardağı mısır 3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı tuz 3 su bardağı tavuk suyu yahut su Üzeri için : Karabiber Dereotu Tavuklu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Garnitürlü Pirinç Pilavı Tanımı İçin Materyaller 2 su bardağı efsane baldo pirinç 1 su bardağı haşlanmış havuç, mısır ve bezelye Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz 1 küp şeker 3-4 damla limon suyu Sıcak su Garnitürlü Pirinç Pilavı Tanımı Yapılışı Pirinçlerimizi yarım saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
Kuskus Pilavı Tanımı İçin Malzemeler Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 paket kuskus 4 su bardağı sıcak su Tavuk suyu 1 tatlı kaşığı silme tuz Kuskus Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ben tüm pilavları et ve tavuk suyuyla pişince daha lezzetli bulurum fakat siz tercih etmezseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Püreli Garnitürlü Sandal Köfte Tanımı İçin Malzemeler Köftesi için: 400 gr orta yağlı kıyma 1 adet yumurta 1 çay bardağına yakın galeta unu 1 adet rendelenmiş soğan 2 diş rendelenmiş sarımsak 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı pul biber 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber Çay kaşığı ucuyla karbonat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Üst Alt