Son konular

Garnitürlü Tavuk Yemeği

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Garnitürlü Tavuk Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
500 gram tane garnitür konserve
1 modül tavuk göğsü
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tane havuç
1 tane patates
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tane soğan küçük
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı yarısı karabiber, kırmızı toz biber,kekik
Tuz

Garnitürlü Tavuk Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağı tencereye alalım soğanı,sarımsağı çok ince doğrayalım ,hafif kavuralım.
Tavuk göğsünü de küp küp doğrayalım tencereye ekleyelim, beyazlaşana kadar pişirelim .
Bir taraftan patates ve havucu soyup küçük küçük küp biçiminde doğrayalım.
Tencereye ekleyelim, salçamızı ,baharatları koyalım karıştıralım.
Sonra garnitürü ekleyelim, tuzu koyalım ,bir çeşit daha karıştıralım .
Son olarak materyallerin üzerini 1 parmak geçecek kadar su koyalım karıştırıp kapağı kapatalım .
Kaynayınca kısık ateşte patates ve havuç pişene kadar pişirelim afiyet olsun.
Garnitürlü Tavuk Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Garnitürlü Tavuk Büryan Yemeği Tanımı Görüntülü İçin Materyaller 8 – 10 adet tavuk incik 2,5 su bardağı pirinç 3,5 su bardağı tavuk suyu 3 adet domates 1 adet büyük uzunluk soğan 2 yemek kaşığı tereyağı Sıvıyağ Damak tadınıza nazaran tuz Garnitür için 1 adet büyük uzunluk patates 1 adet havuç 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Garnitürlü Et Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 500 gram kuşbaşı et 1 adet soğan 2 adet havuç 3 adet patates 1 su bardağı bezelye 1 yemek kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı karabiber Tuz Sıcak su 2 yemek kaşığı sıvı yağ Garnitürlü Et Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Altı Patates Üstü Garnitürlü Salata Tanımı İçin Malzemeler 3 adet patates 1 tutam maydanoz Tuz Karabiber 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 kase konserve garnitür 5 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı mayonez 1 çay kaşığı tuz Altı Patates Üstü Garnitürlü Salata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Tavuklu Garnitürlü Pirinç Pilavı Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı pirinç 500 gram tavuk göğsü 2 adet havuç 2 su bardağı bezelye 1 su bardağı mısır 3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı tuz 3 su bardağı tavuk suyu yahut su Üzeri için : Karabiber Dereotu Tavuklu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı İçin Malzemeler 4,5 adet temizlenmiş enginar 1 adet havuç 1 adet patates 1 çorba kasesi bezelye 1 adet soğan Zeytinyağ Tuz Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle temizlenmiş enginarlarımızı limonlu suda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Üst Alt