Gelin Çantası Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yumurta
1 Türk kahvesi fincan sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 su bardağından bir parmak eksik şeker
3 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı un
1 paket vanilya şekeri
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 paket kremşanti
1 çay bardağı süt
1 paket maskarpone
1 çay bardağı hindistan cevizi
Üzerine;
Benmari metodu bitter çikolata
Gelin Çantası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak kremşanti soğuk süt ile çırpıyoruz mikserin birinci yavaş ayarında 3 dakika daha sonra yüksek ayarda 3 dakika çırpıp, üzerine mascarponeyi ek edip, uygunca karıştırıp buz dolabına koyuyoruz.
Daha sonra yumurta ve şekeri mikser ile çırpıyoruz. Daha sonra üzerine sıvı yağı ek ediyoruz 2-3 dakika mikser ile çırpıyoruz ve daha sonra sütü ek ediyoruz ve kakaoyu tekrar mikserliyoruz en son vanilya şekerini.
İlave ediyoruz ve unu kabartma tozunu da ek edip, yeterlice mikser ile çırpıyoruz yanmaz tavada minik kepçe yardımı ile pankek üzere pişirip, yumuşak kalması için üzerini örtüyoruz ki sert olmasın kolay hal alsın.
Pişirme sürecini bitirdikten sonra kremşantiyi ister sıkma torbasına ister bir tatlı kaşığı ile pankeklerin ortasına koyup daha sonra ön kısımlarını hindistan cevizine batırıp süreci tamamlıyoruz.
En son üzerine çikolatayı eritip süslüyoruz ve ben çekilmiş antep fıstığı ile süsleyip çilek ile servis yaptım olağanüstü hafif bir tatlı oldu sizlerde elimizdeki meyveler ile süsleyip servis edebilirsiniz afiyet şifa olsun
Gelin Çantası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet yumurta
1 Türk kahvesi fincan sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 su bardağından bir parmak eksik şeker
3 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı un
1 paket vanilya şekeri
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 paket kremşanti
1 çay bardağı süt
1 paket maskarpone
1 çay bardağı hindistan cevizi
Üzerine;
Benmari metodu bitter çikolata
Gelin Çantası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak kremşanti soğuk süt ile çırpıyoruz mikserin birinci yavaş ayarında 3 dakika daha sonra yüksek ayarda 3 dakika çırpıp, üzerine mascarponeyi ek edip, uygunca karıştırıp buz dolabına koyuyoruz.
Daha sonra yumurta ve şekeri mikser ile çırpıyoruz. Daha sonra üzerine sıvı yağı ek ediyoruz 2-3 dakika mikser ile çırpıyoruz ve daha sonra sütü ek ediyoruz ve kakaoyu tekrar mikserliyoruz en son vanilya şekerini.
İlave ediyoruz ve unu kabartma tozunu da ek edip, yeterlice mikser ile çırpıyoruz yanmaz tavada minik kepçe yardımı ile pankek üzere pişirip, yumuşak kalması için üzerini örtüyoruz ki sert olmasın kolay hal alsın.
Pişirme sürecini bitirdikten sonra kremşantiyi ister sıkma torbasına ister bir tatlı kaşığı ile pankeklerin ortasına koyup daha sonra ön kısımlarını hindistan cevizine batırıp süreci tamamlıyoruz.
En son üzerine çikolatayı eritip süslüyoruz ve ben çekilmiş antep fıstığı ile süsleyip çilek ile servis yaptım olağanüstü hafif bir tatlı oldu sizlerde elimizdeki meyveler ile süsleyip servis edebilirsiniz afiyet şifa olsun
Gelin Çantası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı