Giotto Kurabiye

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Giotto Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
200 gram oda sıcaklığında tereyağ
400 gram un
100 gram pudra şekeri
Yarım çay kaşı karbartma tozu
1 yumurta
İçi için
Giotto çikolata
Üzeri için
Fındık ezmesi
Fındık parçaları

Giotto Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağ uygun bir kaba alıyoruz geri kalan malzemeleri ilave ederek hamurumuzu yoğuruyoruz yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elimizin içinde hafiften açıp içine birtane giotto çikolata koyup kapatıp yuvarlak şekil veriyoruz.
Pişirme kağıdı sermiş olduğumuz fırın tepsisine yerleştiriyoruz önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dk pişiriyoruz.
Fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakıyoruz fındık ezmesini benmari usulü eritiyoruz kurabiyemizin üzerine gezdiriyoruz.
Üzerine fındık parçaları serpip bir saat dinlendirdikten sonra servis yapıyoruz deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Giotto Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt