Glutensiz Cupcake Tanımı İçin Materyaller
100 gram çikolata
50 gram tereyağı
3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı süt
2 kaşık kakao
3 kaşık şeker
1 yumurta
1 vanilya
1 kabartma tozu
1 su bardağı glutensiz un
Glutensiz Cupcake Tanımı Yapılışı
Çikolata ile tereyağı benmari eritilir, soğutulur.
Yumurta, şeker 5 dakika çırpılır.
Süt eklenir ve 3 dakika daha çırpılır.
Çikolata ve tereyağı eklenir, akabinde tüm materyaller karıştırılır. Kaplara dağıtılır.
Evvelden ısıtılmış 170 derecede 20 dakika pişirilir. Afiyet olsun .
100 gram çikolata
50 gram tereyağı
3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı süt
2 kaşık kakao
3 kaşık şeker
1 yumurta
1 vanilya
1 kabartma tozu
1 su bardağı glutensiz un
Glutensiz Cupcake Tanımı Yapılışı
Çikolata ile tereyağı benmari eritilir, soğutulur.
Yumurta, şeker 5 dakika çırpılır.
Süt eklenir ve 3 dakika daha çırpılır.
Çikolata ve tereyağı eklenir, akabinde tüm materyaller karıştırılır. Kaplara dağıtılır.
Evvelden ısıtılmış 170 derecede 20 dakika pişirilir. Afiyet olsun .