Glutensiz Pratik Fit Mantı (Kıymalı) Tanımı İçin Gereçler
2 adet orta patates
1 avuç maydanoz
3-4 yemek kaşığı yoğurt (İsterseniz içine 1 diş sarımsak)
120 gram kıyma (Mümkünse yarım yağlı)
1 tatlı kaşığı salça
1 adet küçük soğan
Tuz
Baharatlar
İsterseniz içine biber ve domates de ekleyebilirsiniz ben o denli yaptım çok da hoş oldu
Glutensiz Pratik Fit Mantı (Kıymalı) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Patatesi haşlayalım. Öbür yandan tavada kıymamızı pişirelim içine doğradığımız soğanı, biberi, salçayı, tuz ve baharatları ekleyip kısık ateşte pişirelim (Tavanın yanmaması için su ekleyebilirsiniz)
Biraz piştikten sonra doğradığımız domatesleri ekleyelim ve kısık ateşte kapağı kapalı olarak uygunca pişirelim.
Öbür yandan maydanozu doğrayalım. Patates haşlandıktan sonra çatalla ezip maydanozla karıştıralım. İçine tuz ve baharatları ekleyip ortası derin çanak formunu verelim.
Derin yerlerine kıymalı harcımızı ekleyelim. Üstüne yoğurdumuzu dökelim ve en üstte pul biber, nane serpelim. Mantı keyfinde olağanüstü bir yemek afiyet olsun
Not 1: Diyetisyen esengül ışık instagram hesabımı sağlıklı ve gerçek beslenme, kilo verme, kilo alma, hamile emziren anne beslenmesi, motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şey için takip edebilirsiniz. buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum (diyetisyenesengul) instagram hesabımdaki son gönderilere yorum yazarsanız dönüş sağlamam daha kolay olur. Sevgiler
2 adet orta patates
1 avuç maydanoz
3-4 yemek kaşığı yoğurt (İsterseniz içine 1 diş sarımsak)
120 gram kıyma (Mümkünse yarım yağlı)
1 tatlı kaşığı salça
1 adet küçük soğan
Tuz
Baharatlar
İsterseniz içine biber ve domates de ekleyebilirsiniz ben o denli yaptım çok da hoş oldu
Glutensiz Pratik Fit Mantı (Kıymalı) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Patatesi haşlayalım. Öbür yandan tavada kıymamızı pişirelim içine doğradığımız soğanı, biberi, salçayı, tuz ve baharatları ekleyip kısık ateşte pişirelim (Tavanın yanmaması için su ekleyebilirsiniz)
Biraz piştikten sonra doğradığımız domatesleri ekleyelim ve kısık ateşte kapağı kapalı olarak uygunca pişirelim.
Öbür yandan maydanozu doğrayalım. Patates haşlandıktan sonra çatalla ezip maydanozla karıştıralım. İçine tuz ve baharatları ekleyip ortası derin çanak formunu verelim.
Derin yerlerine kıymalı harcımızı ekleyelim. Üstüne yoğurdumuzu dökelim ve en üstte pul biber, nane serpelim. Mantı keyfinde olağanüstü bir yemek afiyet olsun
Not 1: Diyetisyen esengül ışık instagram hesabımı sağlıklı ve gerçek beslenme, kilo verme, kilo alma, hamile emziren anne beslenmesi, motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şey için takip edebilirsiniz. buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum (diyetisyenesengul) instagram hesabımdaki son gönderilere yorum yazarsanız dönüş sağlamam daha kolay olur. Sevgiler