Gofret Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
250 grm margarin
1 su bardağından bir parmak eksik sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı mısır nişastası
Yarım paket kabartma tozu
1 paket şekerli vanilya
1 çay bardağı ince fındık
Un
Gofret Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel bir buçuk su bardağı unu güzelce kavurup toz fındığı içerisine atıp tekrar kavuralım.
Bir kaç dakika kavurduktan sonra soğumaya bırakın.
Diğer materyalleri bir kabın içine alarak güzelce yoğuralım ve akabinde kavurduğumuz unu koyalım ve olağan unla yoğurtmaya devam edelim.
Kulak göğsü kıvamına geldikten sonda isteğiniz formu verelim.
180 derecede fırınlayalım, hafif kızarmaya başlayınca fırından alıp isteğiniz üzere süsleyebilirsiniz deneyenlere şimdiden afiyet olsun
Gofret Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
250 grm margarin
1 su bardağından bir parmak eksik sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı mısır nişastası
Yarım paket kabartma tozu
1 paket şekerli vanilya
1 çay bardağı ince fındık
Un
Gofret Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel bir buçuk su bardağı unu güzelce kavurup toz fındığı içerisine atıp tekrar kavuralım.
Bir kaç dakika kavurduktan sonra soğumaya bırakın.
Diğer materyalleri bir kabın içine alarak güzelce yoğuralım ve akabinde kavurduğumuz unu koyalım ve olağan unla yoğurtmaya devam edelim.
Kulak göğsü kıvamına geldikten sonda isteğiniz formu verelim.
180 derecede fırınlayalım, hafif kızarmaya başlayınca fırından alıp isteğiniz üzere süsleyebilirsiniz deneyenlere şimdiden afiyet olsun
Gofret Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı