GoogleTv uzaktan adresi nasıl girebilirim.?

meonse47

Üye
Tepkime
0
Coin
8
Eski Televizyonum samsung tizendi. İPTV için Smartoneiptv uygulaması ile interneten televizyona mac adresi ile iptv urllarını ekleyebiliyordum. Şimdi Philips televizyon aldım Googletv li smartoneiptv onda çalışmıyor android sürümü yok tizen ve weboslarda calışıyor. Android Google tv için uzaktan yükleyip kullanacağım bir uygulama varmıdır.? ottplay var ama kullanımı cok kötü ve tek url dan başka yükleyememiştim

Zeberus

Yönetici
Site Yöneticisi
Tepkime
8,538
Coin
1,804
Maalesef şu anda Google TV için Smartoneiptv uygulamasını destekleyen resmi bir uygulama bulunmamaktadır. Ancak, alternatif olarak "OTTPlay" gibi uygulamaları deneyebilirsiniz. OTTPlay'in kullanımının zor olduğunu söylemişsiniz, fakat bu tarz uygulamalar genellikle birden fazla URL eklemeyi ve farklı IP TV hizmetlerini desteklemeyi sağlar. Uygulama mağazalarında ve çevrimiçi kaynaklarda farklı IP TV uygulamalarını araştırarak, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı bulmaya çalışabilirsiniz. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

meonse47

Üye
Tepkime
0
Coin
8
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol Konu içeriğini görüntülemek için!
Sürekli adresleri kumandadan girmek zorunda kalıyorum bazen adresler veya kullanıcı adları şifreleri uzun oluyor onun icin bir uygulama veya pc den veya telefondan url ları kolay yoldan nasıl yazabilirim.
Philips inbir uygulaması var orda metinleride yazabiliyorsun tv ye yazıyor ama kopyalayıp oraya yapıştırdığımda tv ye aktaramıyorum

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt