Gül Şerbeti Tarifi İçin Malzemeler
4-5 adet karanfil
Yarım çubuk tarçın
1 avuç gül yaprağı
1 adet limon suyu
2 l su
Gül Şerbeti Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tarçın, karanfil ve su bir tencerede kaynatılır.
Kaynayan suyun altı kapatılarak gül yaprağı ve limon kabuğu eklenir ve kapağı kapalı şekilde en az yarım saat bekletilir.
Soğuyan karışıma limon suyu eklenerek dolapta soğutulduktan sonra servis yapılır.Afiyet olsun.
Gül Şerbeti Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
4-5 adet karanfil
Yarım çubuk tarçın
1 avuç gül yaprağı
1 adet limon suyu
2 l su
Gül Şerbeti Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tarçın, karanfil ve su bir tencerede kaynatılır.
Kaynayan suyun altı kapatılarak gül yaprağı ve limon kabuğu eklenir ve kapağı kapalı şekilde en az yarım saat bekletilir.
Soğuyan karışıma limon suyu eklenerek dolapta soğutulduktan sonra servis yapılır.Afiyet olsun.
Gül Şerbeti Tarifi Fotoğraflı Yapılışı