Son konular

Gül Tatlısı

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
36
Coin
256,938
Gül Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
1 tane yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
1 su bardağı irmik
100 gram paket yağ
Aldığı kadar un
Gıda boyası bir çimdik kadar istediğiniz renk olabilir
1 paket kabartma tozu
1 paket şekerli vanilin
Şerbeti için :
2 ,5 su bardağı şeker
3 su bardağı su
2 damla limon

Gül Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel şerbetimizi yapalım soğumaya bırakalım.
Hamurumuzu güzelce yoğuruyoruz.
Portakal büyüklüğünde bir bezenin içine besin boyasından koyuyoruz ben 2 renk olarak yaptım.
Sonra merdane ile açıyoruz çay bardağı ile keselim.
Alt alta gelecek ve boşluk olacak formda koyalım rulo biçimini verelim.
Ortadan keselim fırın tepsisine dizelim.
180 derece fırında 40 dk pişirelim. Tatlı fırından çıkar çıkmaz ılık şerbetimizi dökelim.
1 saat dinlendirelim sonra servis edelim. Afiyet olsun.
Gül Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Çok Pratik Ve Kolay Gül Tatlısı Tanımı İçin Materyaller Şerbet için: 3 su bardağışeker 3 su bardağı su 2/3 damla limon suyu Hamuru için: 125 gram tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2-3 damla limon 1 çay bardağı irmik Yarım çorba kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru
Gül Tatlısı Tanımı Gül Tatlısı Nasıl Yapılır İçin Gereçler Şerbeti için; 3 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su 3-4 damla limon suyu Hamuru için ; 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 125 gram tereyağı 1 su bardağı irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2,5 su bardağı un Gül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
  • Soru
Gül Tatlısı (Kıyır Kıyır Lezzet) Tanımı İçin Materyaller Şerbeti için️; 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su 6-7 damla limon suyu Hamuru için️; 125 gram oda sıcaklığında margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta Yarım çay bardağı irmik Yarım çay bardağı yoğurt Yarım paket kabartma tozu 1 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Gül Tatlısı Zerdeçallı Tanımı İçin Gereçler 1 çay bardağı sıvı yağ 125 gram tereyağı 1 çay bardağı irmik 2.5 su bardağı un Yarım çay kaşığı zerdeçal 1 kabartma tozu 1 vanilya Şerbet; 2 buçuk su bardağı şeker 3 su bardağı su Gül Tatlısı Zerdeçallı Tanımı Yapılışı Birinci şerbetimizi 10 dk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Gül Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı irmik 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı eritilmiş margarin 1 su bardağı sıvı yağ 1 çk karbonat 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 5 su bardağı un Şerbeti için; 3,5 su bardağı şeker 4,5 su bardağı su Gül Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Üst Alt