digimon123126
Üye
Latest Thread
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
teşekkürler tüm değerli ustalarıma elinize emeğinize sağlıkSevgi üyelerimiz formumuzda DNS YAN PANEL SORGULAMA OLSUN WİP YADA OLSUN OLMASIN Yada özel Combo paylaşımlarına arkadaşım @By AvALeoN sizler ile olacaktır bu size Yeni yıl HEDİYEMİZDİR ..!
Ekli dosyayı görüntüle 13063
Stb olarak açmıyor arkadaşlar başka bilen varmı ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
DostlarZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.alternatif url hakkında bilgisi olanlara şimdiden teşekkür ederim
Adres aktif görünüyor hocam. Birde bununla denersin.Stb olarak açmıyor arkadaşlar başka bilen varmı ?
Benim elimdeki mac kodunun mu süresi bitti acaba tivimate de falanda açtıramadım işleniyor da kalıyorAdres aktif görünüyor hocam. Birde bununla denersin.
szn99.dynu.net:8080
Yüksek ihtimal. Stb şart değilse m3u verebilirim.Benim elimdeki mac kodunun mu süresi bitti acaba tivimate de falanda açtıramadım işleniyor da kalıyor
m3u verebilir misin? Paylaşımlar için teşekkür ederim.Yüksek ihtimal. Stb şart değilse m3u verebilirim.
Gönderdim ustam. Rica ederim iyi seyirler.m3u verebilir misin? Paylaşımlar için teşekkür ederim.
Olur ustam da stb urlu da olsaydı tadından yenmezdi ya mac kod çokta urlu bulamıyorumYüksek ihtimal. Stb şart değilse m3u verebilirim.
m3u URL olarak gönderdim hocam.Olur ustam da stb urlu da olsaydı tadından yenmezdi ya mac kod çokta urlu bulamıyorum