maviseviye

Super Mod
Site Yetkilisi
Üye
Premium Üye
Site Yöneticisi
Tepkime
2,466
Coin
163
arkadaşlar kolay gelsin bu panel değişti mi? varsa yanı ve stalker portalı filan varsa yazarsanız sevinirim hatta elinde şifresi olan özelden yazarsa çok makbule geçer.

ttkayabasi

Üye
Tepkime
28
Coin
36
arkadaşlar kolay gelsin bu panel değişti mi? varsa yanı ve stalker portalı filan varsa yazarsanız sevinirim hatta elinde şifresi olan özelden yazarsa çok makbule geçer.
teşekkürler

chatter

Üye
Tepkime
21
Coin
97
hocam teşekkür ederim bunlar patlamış rica etsem bunları bulduğunuz combo listesini parylaşabilirmisiniz

maviseviye

Super Mod
Site Yetkilisi
Üye
Premium Üye
Site Yöneticisi
Tepkime
2,466
Coin
163
hocam teşekkür ederim bunlar patlamış rica etsem bunları bulduğunuz combo listesini parylaşabilirmisiniz
Listedeki ilk 10 hesabı denedim hocam, patlamış dediğin için biri hariç hepsi sağlam. DNS de hesaplarda. Bu forumda buna izin vereceklerine de ihtimal vermem.

chatter

Üye
Tepkime
21
Coin
97
Listedeki ilk 10 hesabı denedim hocam, patlamış dediğin için biri hariç hepsi sağlam. DNS de hesaplarda. Bu forumda buna izin vereceklerine de ihtimal vermem.
hocam ben bağlanamadım hiçbirine acaba vpn mi istiyor anlamadım sfvip player kullanıyorum

maviseviye

Super Mod
Site Yetkilisi
Üye
Premium Üye
Site Yöneticisi
Tepkime
2,466
Coin
163
hocam ben bağlanamadım hiçbirine acaba vpn mi istiyor anlamadım sfvip player kullanıyorum
Kendimde açmayanı henüz paylaşmadım, vpn gereken hesaplar diye bir konu açabilirim bir ara. İptv için ilk bilinmesi gereken, paneller player seçer, iss seçer hatta aynı DNS nin farklı hesaplarının kimi vpn ister kimi istemez. Farklı player seçeneklerine göz atın hocam. Başka açamayan varsa da belirttiğini görmedim.

chatter

Üye
Tepkime
21
Coin
97
Kendimde açmayanı henüz paylaşmadım, vpn gereken hesaplar diye bir konu açabilirim bir ara. İptv için ilk bilinmesi gereken, paneller player seçer, iss seçer hatta aynı DNS nin farklı hesaplarının kiimi vpn ister kimi istemez. Farklı player seçeneklerine göz atın hocam. Başka açamayan varsa da belirttiğini görmedim.
hocam kusura bakma ben o manada söylemedim özür dilerim.

maviseviye

Super Mod
Site Yetkilisi
Üye
Premium Üye
Site Yöneticisi
Tepkime
2,466
Coin
163
hocam kusura bakma ben o manada söylemedim özür dilerim.
Yeni katılan ya da bilmeyenler için bir manada bilgi olmuş oldu sorun değil hocam.

By AvALeoN

Yönetici
Site Yöneticisi
Tepkime
62,977
Web
forumsitesi.com.tr
Coin
7,200

alitas

Üye
Tepkime
1,778
Coin
281

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt