Vpn siz olan var mıvpn kullan...
forumdan indirebilirsin.
Latest Thread
Vpn siz olan var mıvpn kullan...
forumdan indirebilirsin.
bunu deneZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu adresin de vpn siz olanı var mı
Teşekkür ederim. Yalnız vpn siz açmadıbunu dene
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
bunu dene4k.avrupatv.info:8080 bu paneli sormuştum fakat aktif denildi.Vpn li denedim yine olmadı. Sebebi ne olabilir.Yardımcı olabilecek var mı.Teşekkür ederim.
Mesela İptv player & cast ile bakabilirsin. Bazı panellerin isimleri Info da mesaj olarak yazıyor bazıları da ilk kanalda kanal olarak panel ismini gösteriyor. Canlı film kanallarında da rastlayabilirsin "goodtv" v.b. Panelin kullanıcı adını da arayabilirsin forumda bu sayede eski DNS adreslerinden şansını deneyebilirsin. Basitçe benim denediklerim bunlar ama ustaların yöntemleri elbette daha iyidir.Merhaba,
Elimizde herhangi bir m3u adresin hangi panel ve sağlayıcı servise ait olduğunu nasıl anlarız.
Ustam teşekkür ederim emeğin için fakat yine olmadı maalesef. Goodtv panel sanırım sürekli dns değişiyor.bunu dene
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
aktif..Merhaba,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Yanı var mı acaba
Yine acmadiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.aktifZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.de açıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu panelin yanı nedir rica etsem bi bakabilirmisiniz?
Vpn siz yanı varmı acabaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Vpn siz yanı varmı acaba
TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bunu dene bide