Güveçte Et Sote Tanımı İçin Malzemeler
400 gram kuzu kuşbaşı
400 gram dana kuşbaşı
2 adet sivri biber
2 adet kapya biber
4 adet büyük domates
10 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Üzerine
Tereyağı
Güveçte Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Domatesleri, biberleri ve sarımsakları doğrayarak tuz, baharat ve etlerle birlikte güzelce harmanlayın ve güvece koyun.
Üzerine tatlı kaşığı ile tereyağı modülleri da ekleyerek ıslatılmış yağlı kağıtla ağzını kapatın.
220 derece fırında yaklaşık 2 saat pişirin. Ortada bir güvecinizi karıştırmayı ihmal etmeyin (süre fırına nazaran değişebilir).
Güveçte Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
400 gram kuzu kuşbaşı
400 gram dana kuşbaşı
2 adet sivri biber
2 adet kapya biber
4 adet büyük domates
10 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Üzerine
Tereyağı
Güveçte Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Domatesleri, biberleri ve sarımsakları doğrayarak tuz, baharat ve etlerle birlikte güzelce harmanlayın ve güvece koyun.
Üzerine tatlı kaşığı ile tereyağı modülleri da ekleyerek ıslatılmış yağlı kağıtla ağzını kapatın.
220 derece fırında yaklaşık 2 saat pişirin. Ortada bir güvecinizi karıştırmayı ihmal etmeyin (süre fırına nazaran değişebilir).
Güveçte Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı