Hakim dizisi oyuncuları kimler?
Hakim Oyuncu Kadrosu- Erdal Beşikçioğlu. Ömer Arif Derman. İdealist, zeki ve iyi kalplidir…
- Yurdaer Okur. Azem Demirkıran. Arnavut kökenli bir ailenin en büyük oğludur Azem.
- Ebru Özkan. Yasemin Kaner.
- Uğur Yücel. Cevdet.
- Hasibe Eren. Gülbahar.
- Fatih Berk Şahin. Ozan Derman.
- Eslem Akar. Deniz Demirkıran.
- Seda Akman. Zümrüt Demirkıran.
Hakim ne zaman başlıyor?
Hakim ne zaman başlıyor?Ramazan Bayramı’nın ilk günü bugün 81 ilde kutlanıyor. Bayram coşkusu yaşanırken dizilerin yeni bölümleri merak konusu oldu. Hakim dizisinin yeni bölümü 9 Mayıs 2022 tarihinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.
Hakimdeki Ceren Kimdir?
Hakimdeki Ceren Kimdir?Eğitim yaşantısıyla birlikte dizi kariyerini de birlikte sürdüren Çağla Irmak, lise eğitiminin ardından Haliç Üniversitesi’nde Tiyatro üzerine eğitim almıştır. Kırgın Çiçekler dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu, çeşitli dizi ve filmlerde de rol almıştır. Hakim dizisinde, Ozan’ın kız arkadaşı Ceren’i canlandıracaktır.
Hakim kaçta başlıyor?
Hakim Pazartesi günleri saat 20:00 itibarıyla ekrana geliyor. ATV yayın akışına göre 23:20’te başka bir program başlayacak.Savci dizisi hangi gün?
Savci dizisi hangi gün?Enteresan bir senaryo ile karşımıza çıkan dizi Pazar akşamları Kanal D ekranlarından seyirciyle buluşuyor.
Hasibe Eren nerede oynuyor?
Hasibe Eren nerede oynuyor?Tiyatro üzerine eğitim alan Hasibe Eren 1996 yılından beri İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaktadır. Hasibe Eren’in İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu bünyesinde rol aldığı tiyatro oyunlarının isimleri ise Yeditepeli Aşk, Rumuz Goncagül, Arzunun Onda Dokuzu ve Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz isimli oyunlardır.
Bir Hakim ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Hakim | 13.610 | 20.440
Hakim dizisinde hakimin oglu kimdir?
Hakim dizisinde hakimin oglu kimdir?Dizide dikkat çeken oyuncular seyirciler tarafından merakla araştırılırken, bu isimlerden birisi de Ozan karakteri oldu. Ömer Arif Derman’ın oğlu Ozan’a hayat veren Fatih Berk Şahin kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı merak ediliyor.