Halit Paşa Kebabı Tarifi Resimli

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Resimli Halit Paşa Kebabı Tarifi
Halit Paşa Kebabı nasıl yapılır
Halit Paşa Kebabı yapılışı


Halit Paşa Kebabı icin malzemeler:

1 tavuk goğsu
100 gr kıyma
78 konserve mantar
tuz, karabiber

Pilavı icin:
2 su b bulgur
2 corba k tereyağı
1 corba k salca
1 domates
1 biber
tuz, karabiber
su
lavaş
domates
biber
kuru soğan
kaşar peyniri
ceviz
sumak

imageshalitpasakebabitarifiresimli5ad41c0954656

Yapılışı:


1 adet tavuk goğsunu kıyma haline getirinKarıştırma kabına tavuk kıymasını ve 100 grkıymayı ilave edinKonserve mantarları cok ince olarak kesinKıymaların uzerine mantarları da ilave edinTum malzemeyi iyice ozleşene kadar yoğurunCop şişlere kıymalı harctan elinile yayınIzgarada pişirinDomatesi ve biberi 4 parcaya kesip ızgaraya alın
Pilavı icin tencereye tereyağını alınUzerine 2 su bardağı bulguru ilave edinBirlikte kavurunUzerine salca ,domates ve biberi ilave edinUzerine sıcak ekleyin

Tuz ve karabiberi ekleyerek pişirinLavaşları servis tabağına alınServis tabağının bir kenarına bulgur pilavını servis edinSopanı piyazlık kesin uzerine sumak ekleyip ovunBulgur pilavının kenarına soğanı alınLavaşların uzerine cop şişleri dizinUzerine kaşar peynir rendesi serpinKaşar peynirin uzerine cevizleri ilave edinHalit paşa kebabını bu şekilde servis edebilirsiniz
 
Üst Alt