Hamburger Tanımı İçin Malzemeler
500gr çift çekim kıyma
Tuz
Karabiber
Hamburger arasına
Domates
Kornişon turşu
Soğan
Marul
Ketçap mayonez
Hamburger Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kıymayı tuz karabiber koyup karıştırılır ve biçim verilir kıymetli olan çok küçük yapmamak ve kalın olmaması bütün kıymalar yapıldıktan sonra buzluğa atılır 20dk kadar dondurulur.
Daha sonra döküm tavanın altı yüksek ateşte açılır ve tava düzgünce ısındıktan sonra köfteler atılır iki yüzü de kızarıncaya kadar pişirilir.
İsteğe nazaran ekmeklerde ısıtılır tavada.
Malzemeler isteğe nazaran dizilir afiyet olsun.
Hamburger Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500gr çift çekim kıyma
Tuz
Karabiber
Hamburger arasına
Domates
Kornişon turşu
Soğan
Marul
Ketçap mayonez
Hamburger Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kıymayı tuz karabiber koyup karıştırılır ve biçim verilir kıymetli olan çok küçük yapmamak ve kalın olmaması bütün kıymalar yapıldıktan sonra buzluğa atılır 20dk kadar dondurulur.
Daha sonra döküm tavanın altı yüksek ateşte açılır ve tava düzgünce ısındıktan sonra köfteler atılır iki yüzü de kızarıncaya kadar pişirilir.
İsteğe nazaran ekmeklerde ısıtılır tavada.
Malzemeler isteğe nazaran dizilir afiyet olsun.
Hamburger Tanımı Fotoğraflı Yapılışı