SoruCevap
Yeni Üye
Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi İçin Malzemeler
Yarım kilo dana incik
2 patates
2 havuç
1 soğan
1 mor soğan
1 limon
4-5 diş sarımsak
2 şer çay kaşığı karabiber, pul biber, kimyon, kekik, tuz
Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Düdüklü tenceremize bütün malzemeleri ekliyoruz. En son baharatları da ilave edip, üzerini geçecek kadar su ekliyoruz ve pişirmeye hazır.
Etin kemikli ilikli ve yağlı olmasına dikkat edin. Tam bir şifa deposu.
Düdüklünün ibiğini indirdikten 20-30 dk sonra kapatabilirsiniz.
Sağlık ve şifa olması dileğiyle afiyetler olsun .
Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo dana incik
2 patates
2 havuç
1 soğan
1 mor soğan
1 limon
4-5 diş sarımsak
2 şer çay kaşığı karabiber, pul biber, kimyon, kekik, tuz
Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Düdüklü tenceremize bütün malzemeleri ekliyoruz. En son baharatları da ilave edip, üzerini geçecek kadar su ekliyoruz ve pişirmeye hazır.
Etin kemikli ilikli ve yağlı olmasına dikkat edin. Tam bir şifa deposu.
Düdüklünün ibiğini indirdikten 20-30 dk sonra kapatabilirsiniz.
Sağlık ve şifa olması dileğiyle afiyetler olsun .
Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı