Son konular

Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu)

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
36
Coin
256,938
Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi İçin Malzemeler
Yarım kilo dana incik
2 patates
2 havuç
1 soğan
1 mor soğan
1 limon
4-5 diş sarımsak
2 şer çay kaşığı karabiber, pul biber, kimyon, kekik, tuz

Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Düdüklü tenceremize bütün malzemeleri ekliyoruz. En son baharatları da ilave edip, üzerini geçecek kadar su ekliyoruz ve pişirmeye hazır.
Etin kemikli ilikli ve yağlı olmasına dikkat edin. Tam bir şifa deposu.
Düdüklünün ibiğini indirdikten 20-30 dk sonra kapatabilirsiniz.
Sağlık ve şifa olması dileğiyle afiyetler olsun .
Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Şifa Deposu Haşlama Tarifi İçin Malzemeler 500 gram kemikli et (kuzu veya dana) 6/7 adet büyük boy patates 2 adet sivri biber 1 adet küçük soğan Tuz Sıvı yağ Karabiber Kekik Şifa Deposu Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle etimizi haşlıyoruz. Patatesleri çok küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Şifa Deposu Beyran Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1kg kemikli et 1 çay bardağı pirinç 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 4 diş sarımsak Limon Pulbiber Kırmızı toz biber Tuz Şifa Deposu Beyran Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle kemikli etimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Sağlık Deposu Haşlama Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo kemikli et 300 gram parça et iri doğranmış 2 adet soğan 4 büyük boy patates 1 adet havuç Maydanoz 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağ 1.5 litre su Tuz Karabiber Limon (servis aşamasında) Sağlık Deposu Haşlama Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
Şifa Deposu Bebek Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 adet patates 1 küçük acısız yeşil biber Çeyrek kapya biber Arpa soğan 1 kol karnabahar 1 adet havuç 4 küp ilikli kemik suyu 3 yemek kaşığı irmik 1 yemek kaşığı mercimek Yarım yemek kaşığı bulgur 5-6 su bardağı su 2 çay kaşığı tuz Şifa Deposu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Tavuk But Haşlama (Şifa Deposu) Tanımı İçin Malzemeler 5 orta uzunluk patates 2 adet havuç 2 orta uzunluk soğan 2 diş sarımsak 6 adet tavuk butu(1kg) 1 çorba kaşığı un 1 tatlı kaşığı tereyağ Maydanoz Tuz ,karabiber Tavuk But Haşlama (Şifa Deposu) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Üst Alt