Havuç Brokoli Tarator Tanımı İçin Malzemeler
Yarım brokoli
2 adet büyük uzunluk havuç
6-7 yemek kaşığı dolusu yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
1 yemek kaşığı ballı hardal
Tuz
Üzeri için:
Sıvı yağ
Kırmızı toz biber
Ceviz(isteğe bağlı)
Havuç Brokoli Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Brokolileri küçük modüllere ayırıp haşlıyoruz.
Havuçları rendeliyoruz ve tavaya biraz sıvı yağ alıp soteliyoruz.
Genişçe bir kapta yoğurt, mayonez, ballı hardal ve tuzu karıştırıyoruz.
Haşlanan brokolileri ve sotelediğimiz havuçları ekleyip harmanlıyoruz.
Üzeri için cezveye biraz sıvı alıp kızdırıyoruz ve kırmızı toz biber ekliyoruz.
Taratorumuzun üzerine güzelce gezdiriyoruz. Afiyet olsun!.
Havuç Brokoli Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım brokoli
2 adet büyük uzunluk havuç
6-7 yemek kaşığı dolusu yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
1 yemek kaşığı ballı hardal
Tuz
Üzeri için:
Sıvı yağ
Kırmızı toz biber
Ceviz(isteğe bağlı)
Havuç Brokoli Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Brokolileri küçük modüllere ayırıp haşlıyoruz.
Havuçları rendeliyoruz ve tavaya biraz sıvı yağ alıp soteliyoruz.
Genişçe bir kapta yoğurt, mayonez, ballı hardal ve tuzu karıştırıyoruz.
Haşlanan brokolileri ve sotelediğimiz havuçları ekleyip harmanlıyoruz.
Üzeri için cezveye biraz sıvı alıp kızdırıyoruz ve kırmızı toz biber ekliyoruz.
Taratorumuzun üzerine güzelce gezdiriyoruz. Afiyet olsun!.
Havuç Brokoli Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı