SoruCevap
Yeni Üye
Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
6-7 adet havuç
5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
2 diş sarımsak
1 kâse süzme yoğurt
Tuz
Remoulade almanyadaki takipçilerim kesinlikle kullansın çok lezzetli oluyor 3 yemek kaşığı kadar
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle sıvı yağımızı genişçe bir tavaya yahut tencereye alalım.
Rendelemiş olduğumuz sarımsağı ve havuçları tavaya ekleyerek havuçlar yumuşayıncaya kadar kavuralım yaklaşık 4-5 dakika kâfi. Daha sonra ocaktan alalım ve soğumaya bırakalım.
Bir kaseye yoğurdumuzu alalım biraz tuz ekleyerek çırpalım.
Soğuyan havuçlarımızı yoğurda ek ederek karıştıralım ve servis tabağına alalım.
İsterseniz taze dereotu da ince ince kıyıp, koyabilirsiniz çok hoş afiyet olsun
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
6-7 adet havuç
5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
2 diş sarımsak
1 kâse süzme yoğurt
Tuz
Remoulade almanyadaki takipçilerim kesinlikle kullansın çok lezzetli oluyor 3 yemek kaşığı kadar
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle sıvı yağımızı genişçe bir tavaya yahut tencereye alalım.
Rendelemiş olduğumuz sarımsağı ve havuçları tavaya ekleyerek havuçlar yumuşayıncaya kadar kavuralım yaklaşık 4-5 dakika kâfi. Daha sonra ocaktan alalım ve soğumaya bırakalım.
Bir kaseye yoğurdumuzu alalım biraz tuz ekleyerek çırpalım.
Soğuyan havuçlarımızı yoğurda ek ederek karıştıralım ve servis tabağına alalım.
İsterseniz taze dereotu da ince ince kıyıp, koyabilirsiniz çok hoş afiyet olsun
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı