Havuç Tarator Tanımı İçin Gereçler
4 adet havuç
4 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı
3 tatlı kaşığı riviera zeytinyağı
1 diş ezilmiş sarımsak
1 tatlı kaşığı mayonez
Tuz
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Havucu ince rendeleyip tavada riviera zeytinyağı ile kısık ateşte yumuşayana dek karıştırarak kavuruyoruz.
Yumuşamaya yakın sarımsak ekliyoruz.
Altını kapattıktan sonra soğumaya bırakıyoruz.
Başka yanda yoğurt, sızma zeytinyağı, mayonez ve tuzu karıştırıp en son havucu ekliyoruz. Soğuk servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 adet havuç
4 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı
3 tatlı kaşığı riviera zeytinyağı
1 diş ezilmiş sarımsak
1 tatlı kaşığı mayonez
Tuz
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Havucu ince rendeleyip tavada riviera zeytinyağı ile kısık ateşte yumuşayana dek karıştırarak kavuruyoruz.
Yumuşamaya yakın sarımsak ekliyoruz.
Altını kapattıktan sonra soğumaya bırakıyoruz.
Başka yanda yoğurt, sızma zeytinyağı, mayonez ve tuzu karıştırıp en son havucu ekliyoruz. Soğuk servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı