Havuç Ve Mor Lahana Tarator Tanımı İçin Malzemeler
2 adet havuç
Turpun yarısı benim turp biraz küçük olduğu için yetti ama
3 yemek kaşığı mayonez
5 yemek kaşığı süzme yoğurt
6 adet ceviz içi
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
5 -6 kol maydanoz
Havuç Ve Mor Lahana Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle havuç ve mor lahanamızı rendeliyoruz ,ayrı kaselere alıyoruz.
Bir kasemizede mayonez, sarımsak ve yoğurdumuzu karıştırıyoruz.
Daha sonra bir yemek kaşığı zeytinyağı ile havucu 5 dakika kavuruyoruz kasemize alıyoruz .
Daha sonra farklı bir tavada tekrar bir yemek kaşığı zeytinyağı ile mor lahanaları kavuruyoruz ve onuda farklı kaseye alıyoruz.
Kaselerimize yoğurt karıştırıp öncelikle havuç bir çorba kaşığı alıyoruz üstünde bir çorba kaşığı mor lahanamızı alıyoruz.
Üstünü ceviz ve maydanoz yaprağı ile süslüyoruz. Deneyeceklere afiyet olsun
Havuç Ve Mor Lahana Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet havuç
Turpun yarısı benim turp biraz küçük olduğu için yetti ama
3 yemek kaşığı mayonez
5 yemek kaşığı süzme yoğurt
6 adet ceviz içi
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
5 -6 kol maydanoz
Havuç Ve Mor Lahana Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle havuç ve mor lahanamızı rendeliyoruz ,ayrı kaselere alıyoruz.
Bir kasemizede mayonez, sarımsak ve yoğurdumuzu karıştırıyoruz.
Daha sonra bir yemek kaşığı zeytinyağı ile havucu 5 dakika kavuruyoruz kasemize alıyoruz .
Daha sonra farklı bir tavada tekrar bir yemek kaşığı zeytinyağı ile mor lahanaları kavuruyoruz ve onuda farklı kaseye alıyoruz.
Kaselerimize yoğurt karıştırıp öncelikle havuç bir çorba kaşığı alıyoruz üstünde bir çorba kaşığı mor lahanamızı alıyoruz.
Üstünü ceviz ve maydanoz yaprağı ile süslüyoruz. Deneyeceklere afiyet olsun
Havuç Ve Mor Lahana Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı