Havuçlu Cevizli Toplar Tanımı İçin Gereçler
Yarım paket petibör bisküvi (Sade)
5 adet orta uzunluk havuç
Yarım çay bardağı şeker
1 çay bardağı ceviz (rondodan geçirilmiş)
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Bulamak için
Hindistan cevizi
Havuçlu Cevizli Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak havuçları rendeleyelim tavaya alalım zeytinyağ ekleyelim.
Şekeri ekleyelim suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirelim.
Suyunu çektikten sonra biraz soğumaya bırakalım.
Hafif ılık olarak kalınca petibör bisküvileri rondodan geçirelim ekleyelim havuçlara.
Daha sonra yuvarlak toplar biçimini verip hindistan cevizine bulayalım.
Kürdan ile servis yapabilirsiniz afiyet olsun.
Havuçlu Cevizli Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım paket petibör bisküvi (Sade)
5 adet orta uzunluk havuç
Yarım çay bardağı şeker
1 çay bardağı ceviz (rondodan geçirilmiş)
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Bulamak için
Hindistan cevizi
Havuçlu Cevizli Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak havuçları rendeleyelim tavaya alalım zeytinyağ ekleyelim.
Şekeri ekleyelim suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirelim.
Suyunu çektikten sonra biraz soğumaya bırakalım.
Hafif ılık olarak kalınca petibör bisküvileri rondodan geçirelim ekleyelim havuçlara.
Daha sonra yuvarlak toplar biçimini verip hindistan cevizine bulayalım.
Kürdan ile servis yapabilirsiniz afiyet olsun.
Havuçlu Cevizli Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı