Son konular

Havuçlu Kavurmalı Pilav

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Havuçlu Kavurmalı Pilav Tanımı İçin Gereçler
2 adet havuç
Yaklaşık 150-200 gram kavurma
2 .5 bardak pirinç
Tuz
2 yemek kaşığı tereyağı
3, 3.5 bardak sıcak su

Havuçlu Kavurmalı Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Pirinci yıkayalım, tencereye yağı koyup eritelim.
İnce doğradığımız havuzları koyup birkaç kez karıştıralım.
Kavurmayı ve pirinci koyup kavuralım
Tuz ve kaynar suyu ekleyip kısık ateşte pişirelim suyunu çekince bir kere karıştırıp üzerine pak bez yada kağıt havlu örtüp demlendirelim Tek başına bile o kadar lezzetlidir vazgeçemiceksiniz.
Havuçlu Kavurmalı Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt