Havuçlu Ve Mor Lahanalı Tarator

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Havuçlu Ve Mor Lahanalı Tarator Tanımı İçin Materyaller
3-4 adet havuç
2 su bardağı rendelenmiş mor lahana
Yoğurt
Mayonez
Sarımsak
Tuz

Havuçlu Ve Mor Lahanalı Tarator Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle havuçlarımızın kabuğunu soyup rendeliyoruz.
Rendelediğimiz havuçları birinci diriliği çıkıncaya kadar 5 dakika yağda kavuruyoruz.
Mor lahanalarımızı farklı bir biçimde kavuruyoruz.
Daha sonra havucu bir kaba alıp yoğurt mayonez sarımsak ve tuz koyup karıştırıyoruz.
Farklı bir kabta kavrulmuş mor lahanaya sarımsak hariç yoğurt mayonez ve tuz ekleyip onu da karıştırıyoruz.
Bir servis tabağına görseldeki üzere alta havuçlu taratordan üstede mor lahanalı taratordan ekleyip servis ediyoruz. Tanımımız hazır herkeze afiyet olsun.
Not:ikisini başka farklı servis yapmak isterseniz mor lahanalı taratorada sarımsak koyabilirsiniz. Ben ikisini birlikte servis yaptığım için çok aşırı ağır sarımsak tadı olmasın diye mor lahanalı taratora sarımsak katmadım.
 
Üst Alt